top of page
service.png
7.png

Social media beheer is zo uitgebreid dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met het opstellen van een strategie, het bijhouden van een contentkalender, het plaatsen van berichten en reacties beantwoorden kom je al een heel eind. Maar toch komt er nog veel meer bij kijken.

Binnen social media management biedt By Jessie Jaydee verschillende pakketten aan afhankelijk van jouw wensen. Heb je alleen een strategie nodig en wil je daarna zelf aan de slag? Dit kan ook. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken want: one size does not fit all!

8.png

Erg leuk al die Social Media berichten elke dag, maar hoe zorg je ervoor dat je uit al die inspanningen daadwerkelijk extra leads, klanten of omzet haalt? Hoe zet je je doelgroep aan tot actie? Weet je eigenlijk wel wie je doelgroep precies is?

Ongetwijfeld doe je al een hele hoop dingen goed, maar ontbreekt het je aan een strategie. Hierdoor vallen de puzzelstukjes net niet op de juiste plek, en kost het je geld in plaats van dat het je geld oplevert.

Wat je van deze strategie mag verwachten? Een magische formule die structuur brengt, waardoor je je niet blindstaart op de korte termijn, maar toegevoegde waarde creëert op lange termijn.

9.png

In veel huishoudens is er meestal één persoon die de leiding neemt om dingen voor elkaar te krijgen. Zij zijn degenen die de maaltijden plannen, de was doen, de kinderen rondrijden, activiteiten coördineren en ervoor zorgen dat iedereen in het gezin zich elke dag geliefd voelt. Nou, beschouw By Jessie Jaydee als 'de huishoudster' van één grote productiefamilie. 

 

We maken van een concept werkelijkheid. Dit proces omvat alles, van het genereren van ideeën tot en met de laatste productiefasen. 

 

In een notendop: wij helpen met de creatieve richting, het opstellen van een budget, het vinden van de juiste modellen, het organiseren van logistiek, deadlines en het communiceren met het team bij elke stap.

glimpse.png
Alle video's

Alle video's

Nu bekijken

Happy Clients

32.png
33.png
36.png
35.png
34.png

One size does not fit all. Onze diensten kunnen allemaal worden afgestemd op jouw doelstellingen, bedrijf of project. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? By Jessie Jaydee denkt graag met je mee, laten we kennismaken! 

Neem gerust contact op om geheel vrijblijvend jouw ideeën en wensen te bespreken.

Ready to start a new
adventure?

 

SheRadiates-Jessie-023.jpg
bottom of page